Johnny Wants Football: nieuwe voetbal-app op de iPhone

Johnny Wants Football is een nieuwe voetbalapplicatie voor de iPhone, waarin je standen, spelersinfo en competities vindt. Maar is er nog wel plek voor een voetbal-app?

johnny wants football schermenVoetballiefhebbers zijn vandaag in de ban van ‘de beker’. Vandaar dat we in de rust van de voetbalwedstrijd FC Twente-Ajax een tip hebben voor een Nederlandse voetbalapp die we nog niet eerder besproken hebben. Johnny Wants Football is een app van ontwikkelaar Relephant waarmee je het laatste voetbalnieuws, scores, standen, wedstrijdverslagen en teaminformatie op je iPhone kunt lezen. Er zitten spelerspaspoorten in zodat je achtergrondinformatie over spelers altijd bij de hand hebt. Daarnaast biedt de app historische informatie over bijna alle competities, bekers, toernooien en wereldwijde evenementen.

Maar is er nog wel ruimte voor nóg een Nederlandse voetbal-app, terwijl Mijn Voetbal Pro 2 (€0,79), VI PLUS 10/11 (€0,79) en Voetbalprimeur PRO (€1,59) ook al bestaan en hun werk prima doen? Qua functionaliteit bevat Johnny Wants Football op het eerste gezicht niet veel extra’s. De livescores van alle belangrijke competities, pushberichten wanneer er een doelpunt valt en nieuws uit de grote competities vind je ook bij bijna alle andere apps.

johnny footballDe statistieken in Johnny Wants Football zijn afkomstig van Infostrada Sports, een wereldwijde aanbieder van sportstatistieken. Met de wedstrijdverslagen met opstelling, teamtactieken, bankspelers, doelpunten en assists kan Johnny Wants Football zich wel onderscheiden. Ook bevat de app een Live Today-pagina met overzicht van alle wedstrijden in één overzicht. Je kunt zelf instellen hoe vaak de informatie vernieuwd moet worden, met een minimum van 10 seconden.

De app toont de wedstrijden op een bepaalde dag op basis van de populariteit in jouw regio. Zo zullen Nederlandse topwedstrijden hoger op de lijst komen te staan. Via de instellingen kun je de startpagina, de verversingstermijn en taal instellen. Je kunt ook zelf aangeven voor welke competities je pushberichten wilt ontvangen. Voor elke competitie is er een aparte startpagina, waarop je alle belangrijke details kunt zien, zoals topscorers en stand. Ook voor elke club is er een aparte pagina.

De app zelf kost €2,99 en voor het vernieuwen van je licentie betaal je opnieuw €2,99.

Downloaden: Johnny Wants Football (€2,99)
Deze app is nog niet uitgebreid door ons getest

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 mei 2011, 19:02
Categorie Sport
Onderwerpen sport, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.