Flipboard voor iPhone gelanceerd met nieuwe Cover Stories-functie

Flipboard is aangepast voor iPhone. De app bevat een nieuwe Cover Stories-functie, waarmee je de belangrijkste nieuwtjes kunt bekijken. Deze lijst wordt samengesteld door een team van Flipboard.

flipboard iphoneGisteren was Flipboard nog in het nieuws omdat ze voor het eerst een internationale editie hadden uitgebracht, gericht op China. Vandaag is er echter spannender nieuws: de app is eindelijk geschikt gemaakt voor de iPhone. Met de komst van versie 1.7 is Flipboard een universele app. De magazine-app schotelt je het nieuws voor in blokken met veel foto’s. Nieuw in de iPhone-versie is Cover Stories, een functie waarbij de meest interessante artikelen en foto’s worden getoond. Deze sectie wordt slimmer naarmate je het vaker gebruikt. Cover Stories zal op termijn ook in de iPad-versie beschikbaar komen.

Flipboard 1.7 heeft nog meer nieuws te bieden. Zoals verbeterde snelheid, waarbij je door de app kunt bladeren als een gedrukt magazine. De video hieronder laat zien hoe snel je door een stapel foto’s kunt bladeren. Gelukkig hoef je je Flipboard-app niet helemaal opnieuw in te stellen, want de makers introduceerden een paar dagen geleden Flipboard-accounts waarmee je je instellingen kunt vastleggen.

Flipboard is een veelgeroemde app waarmee je makkelijk een persoonlijk magazine kunt maken met nieuws, Instagram-foto’s, Facebook-updates, Tumblr-berichten en artikelen uit je favoriete publicaties. De app debuteerde op de iPad en wordt door velen gezien als een voorbeeld hoe je nieuws op de iPad zou moeten publiceren. Op de iPad verschenen talloze alternatieven, zoals Yahoo Livestand, Pulse, FLUD en AOL Editions. Zelfs de onlangs verschenen DvhN-app heeft inspiratie gehaald bij Flipboard.

Downloaden: Flipboard (gratis)

Heel wat mensen melden download- en installatieproblemen bij de app. Blijf proberen of probeer het later nog eens. Bij ons werkte het downloaden van de app (na drie pogingen) wel. Download eventueel eerst in iTunes op de desktop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2011, 9:13
Categorie Nieuws
Onderwerp flipboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.