Jawbone Up deelt voortaan activiteiten met Facebook

De Jawbone Up kan na een app-update ook activiteiten delen met Facebook. Eerst was je beperkt tot het delen met andere Up-bezitters.

UpDe Jawbone Up was al in staat om met behulp van een bijbehorende app je dagelijkse activiteiten te delen met andere Up-bezitters, maar na een update mogen ook je Facebook vrienden eraan geloven. Na het installeren van de app-updates is het namelijk mogelijk om je activiteiten, slaapgedrag, maaltijden en workouts te delen in je Facebook-tijdlijn. De update maakt het ook mogelijk om vier aparte wekkers te zetten, die op bepaalde dagen van de week kunnen afgaan.

De update zorgt er tevens voor dat de Jawbone Up-app je voortaan toegang biedt tot gemeten data terwijl je geen internetverbinding hebt. Synchroniseren met de app is op die momenten ook mogelijk.

De Jawbone Up is een slimme armband die met behulp van bewegingssensoren je dagelijkse bezigheden vastlegt. Deze informatie kan worden gesynchroniseerd met een app, zodat je in detail kunt zien hoeveel je precies hebt bewogen. Een ingebouwde trilmotor maakt het ook mogelijk om de Up te gebruiken als een wekker. Je wordt dan gealarmeerd door een trilling in je pols, in plaats van een hard geluid. De eerste versie van de Up bleek de nodige batterijproblemen te hebben, wat ertoe leidde dat kopers hun geld terugkregen. Een nieuwe variant die sinds november 2012 wordt verkocht is volgens Jawbone steviger en gemaakt om 24 uur per dag gedragen te worden.

Downloaden: UP by Jawbone (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2013, 11:30
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerp jawbone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.