iStudiez Pro kan nu gegevens tussen meerdere iOS-apparaten synchroniseren

iStudiez Pro heeft een update gekregen en synchroniseert de gegevens voortaan tussen meerdere apparaten: iPhone en iPad of iPod touch.

istudiez-proDe iPhone-applicatie iStudiez Pro heeft een update gekregen met als nieuwe functie: cloudsynchronisatie. iStudiez Pro is een app voor scholieren en studenten. Ze kunnen er hun huiswerk, lessen, proefwerken en scores mee vastleggen. Tot nu toe zat je met deze app vast aan de gegevens die je lokaal had ingevoerd. Met de nieuwe update is het nu mogelijk om draadloos te synchroniseren. Heb je een iPhone en iPad (of iPod touch), dan kun je deze universele app op meerdere apparaten installeren en de gegevens onderling uitwisselen. Je hebt altijd actuele gegevens bij de hand.

istudiez screenshotDe update bevat kleine verbeteringen, zoals icoontjes voor examens in de weekweergave en decimale gewichten die je aan cijfers kunt hangen. De optie om aan te geven met welke medestudenten je een opdracht uitvoert is tijdelijk weggehaald.

Bij de bugfixes staat dat een aantal taalfouten in de Nederlandse vertaling is verbeterd en dat het crashen van de app bij het opslaan van opdrachten nu is opgelost. De omschrijving in de App Store vermeldt verder dat afgelaste lessen en notities bij lessen tijdelijk niet worden gesynchroniseerd. Wel komt er een Mac-versie aan waarmee je de gegevens van iStudiez Pro straks ook op de desktop kunt bewerken.

Voor iStudiez Pro heb je de nieuwste versie van iOS nodig (4.2).

Downloaden: iStudiez Pro (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2011, 7:25
Categorie Onderwijs
Onderwerpen game, istudiez, studenten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.