Iron Man 3: nieuw oneindig vliegspel van Gameloft

Gameloft heeft vandaag het oneindige vliegspelletje Iron Man 3 uitgebracht. De game is gebaseerd op de gelijknamige film.

Iron Man 3 iOSGameloft heeft de nieuwe superheldengame Iron Man 3 uitgebracht in de App Store. Het spel is gebaseerd op de gelijknamige film, die vanaf deze week in de bioscoop te zien is. Gameloft bracht vaker games uit gebaseerd op Marvel-speelfilms, maar Iron Man 3 verschilt van het gros: deze game is namelijk geen variant op een ouderwetse console-game, maar een gratis oneindig renspelletje.

Of nou ja: eigenlijk laat Iron Man 3 zichzelf beter beschrijven als een oneindig vliegspel. Je volgt de ijzeren superheld van achteren en tilt de iPhone naar links en rechts om vrachtwagens, verkeersborden en laserstralen te ontwijken. Ondertussen moet je ook tegenstanders uit de lucht schieten door op de bovenkant van het scherm te tappen of vegen.

Tussen missies door kun je het pantser van Tony Stark upgraden, maar daar komt de freemium aap gelijk ook uit de mouw: het uitvoeren van een upgrade kost tijd, net als in bijvoorbeeld Real Racing 3. Door gebruik te maken van een valuta die je met echt geld kunt kopen, is het mogelijk om de wachtrij over te te slaan. Naarmate je pantser schade krijgt moet je hem repareren, wat ook tot een wachtrij leidt. Heb je geen tweede outfit voor de tussentijd, dan moet je naar een timer kijken tot je weer kan spelen. Het upgraden van pantsers zal aardig wat van je speltijd opnemen: de game bevat namelijk meerdere van de bekende Iron Man-outfits.

Downloaden: Iron Man 3 (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2013, 9:00
Categorie Games
Onderwerpen gameloft, iron man 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.