Iron Man 3 voor iPad verschenen: oneindig vliegspel van Gameloft

Gameloft heeft vandaag het nieuwe oneindige iPad-vliegspel Iron Man 3 uitgebracht voor de iPad.

Iron Man 3 iPadGameloft heeft vandaag het nieuwe iOS-spelletje Iron Man 3 uitgebracht, waarin je oneindig lang moet rondvliegen als de bekende stripheld. De game is gebaseerd op de gelijknamige film die deze week in de bioscoop verschijnt. Het spel is gratis te downloaden, maar heeft een ietwat beperkend freemium-verdienmodel: crash je tijdens een vliegtocht, dan moet je een aantal minuten of seconden wachten tot je weer met je ijzeren pak mag vliegen. Enkel door te betalen kun je de timer wegnemen.

In Iron Man 3 vlieg je heen en weer door over het iPad-scherm te swipen. Een veeg over vijanden heen schiet een laserstraal, zodat je inkomende klappen kunt voorkomen. Tussen de vijanden duiken af en toe ook EMP-bommen op die jou weer schade doen als ze afgaan, die je moet proberen niet te raken met je aanvallen.

Iedere keer als je ijzeren pak tijdens een vlucht crasht moet je hem dus repareren, wat leidt tot een aftellende klok. Bereikt de klok nul, dan mag je weer spelen. Deze zelfde timer komt ook in beeld als je een upgrade voor je pakken koopt. In eerste instantie betaal je deze klok af met een valuta dat je in de game verdient, maar je zult niet vaak tijdens het spelen deze digitale centen tegenkomen. Daarom zijn spelers die continu door willen spelen genoodzaakt om naar in-app aankopen te grijpen om de portemonnee in het spel aan te vullen.

Downloaden: Iron Man 3 (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2013, 9:39
Categorie Games
Onderwerpen gameloft, iron man 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.