iPhysics 1.1 nu geschikt voor firmware 1.1.3 en 1.1.4

iPhysics 1.1 is beschikbaar en dat is een verplichte update voor mensen met iPhone firmware 1.1.3 en 1.1.4. In deze nieuwe versie is de opslaglokatie van de levelpacks gewijzigd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhysics 1.1 nu beschikbaariPhysics is een spel waarbij je door het tekenen van blokken, balken en andere geometrische figuren een bal naar een bepaald punt moet verplaatsen. De voorwerpen die je tekent gedragen zich volgens de natuurkundige wetten (simpeler gezegd: de zwaartekracht); vandaar de naam. Tijdens het tekenen zul je vooruit moeten plannen, om te voorkomen dat de bal op een onmogelijke plek tussen twee obstakels terechtkomt. Het lijkt alsof iPhysics voor natuurkundefreaks is bedoeld, maar dat is niet het geval: ook zonder beta-opleiding is het spel leuk om te spelen. De nieuwe versie 1.1 is nu beschikbaar.

In iPhysics 1.1 is gezorgd voor compatibiliteit met firmware 1.1.3 en 1.1.4. De levelpacks hebben ook een andere lokatie gekregen: die staan voortaan in de map /Media/iPhysics. Er zijn verschillende levelpacks beschikbaar, bijvoorbeeld H3X’s Vehicular Pack waarvan je hieronder een filmpje ziet. Je kunt dit levelpack installeren door de repository van r4m0n toe te voegen.

Meer info: http://www.iphone.r4m0n.net/
Repo: http://iphone.r4m0n.net/repos

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 18:51
Categorie Games
Onderwerpen firmware, zwaartekracht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.