iPhone-spel Extreme Skater is Apple’s gratis App van de Week

Het iPhone-spel Extreme Skater is tijdelijk gratis verkrijgbaar, in verband met Apple's App van de Week-actie. Extreme Skater is een skateboard-app met meerdere levels waarbij je stunts moet maken.

Extreme SkaterHet iPhone-skatespel Extreme Skater is deze week Apple’s App van de Week. Dit betekent dat je het spel een week lang gratis kunt downloaden. In de game rijd je door verschillende levels op een skateboard en moet je op het scherm swipen om te springen. Door de iPhone goed te kantelen zorg je ervoor dat je een juiste landing maakt. Terwijl je in de lucht hangt kun je verschillende stunts doen om je score te verbeteren.

In ieder level van Extreme Skater vind je muntjes, die je kunt gebruiken om nieuwe trucs, skateboards en skaters te kopen. Wil je niet wachten totdat je in de levels genoeg muntjes hebt verzameld, dan kun je vanuit de game ook via een in-app aankoop extra munten aanschaffen. Extreme Skater is tot donderdag 6 september gratis te downloaden. Het is aan te raden om goed in de App Store te kijken of de aanbieding nog geldt voordat je de app probeert te downloaden.

Downloaden: Extreme Skater (tijdelijk gratis, normaal €0,79)
Downloaden: Extreme Skater HD (iPad, tijdelijk gratis, normaal €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2012, 16:30
Categorie Games
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.