iPhone game-update #49: Order and Chaos Online, Rainbow Six, Cut the Rope en Angry Birds

iPhone game-update #49: Order and Chaos Online, Rainbow Six en Cut the Rope. iiPhoneclub.nl houdt je elke dag op de hoogte over de nieuwste iphonegames.
Erik Welleweerd - · Laatst bijgewerkt:

cut the ropeHet is inmiddels alweer vrijdag. Vandaag hebben we nieuws over een nieuwe MMORPG van Gameloft in World of Warcraft-style, genaamd Order and Chaos Online. Daarnaast is Rainbow Six vandaag uitgekomen en heeft Cut the Rope een prijs in de wacht gesleept.

Cut the Rope wint BAFTA-award

cut the rope 2Elk jaar worden de BAFTA-awards uitgereikt. Deze Britse prestigieuze prijzen worden nu voor een kleine tien jaar ook aan games uitgereikt en Cut the Rope is in de prijzen gevallen. Het spel is namelijk gekozen als de beste handheld game. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de awards dat een iOS-game een prijs in de wacht mag slepen. Cut the Rope heeft gewonnen van games als Sonic Colors, Professor Layton and the Lost Future, God of War: Ghost of Sparta en Scribblenauts.

Gameloft komt met Order and Chaos Online

wowGameloft maakt er een gewoonte van om succesvolle gameconcepten te kopiëren en er vervolgens een iOS-game van te maken. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar vaak is het ook een feest van herkenning voor gamers. Nu kondigt Gameloft vandaag de game Order and Chaos Online aan en deze MMORPG doet sterk denken aan die ene titel van Blizzard: World of Warcraft. Deze keer zijn de gelijkenissen namelijk wel heel erg duidelijk. Veel informatie, behalve de onderstaande trailer, is er eigenlijk niet. Wel is bekend dat de game dit jaar nog moet uitkomen en waarschijnlijk gebruik gaat maken van het freemium model. Daarbij is de game gratis te spelen, maar moet je betalen voor eventuele extra’s.

Rainbow Six Shadow Vanguard nu uit

rb6De kop van dit berichtje verklapt eigenlijk al de gehele nieuwswaarde. Rainbow Six Shadow Vanguard van Gameloft ligt namelijk in de App Store. De game bevat een verhaallijn met elf missies en daarnaast is het ook mogelijk om met meerdere spelers het spel tegen elkaar te spelen. Dit is overigens de eerste FPS op de iPhone waarin je het gehele spel in een cooperatieve modus kan spelen. Rainbow Six is te downloaden voor €5.49 vanaf vandaag.

Downloaden: Rainbow Six Shadow Vanguard (€5,49)

Bonus: nieuwe versie van Angry Birds

Van Angry Birds HD kwam een paar dagen geleden al een update uit. Dezelfde update staat nu ook voor de iPhone klaar. In versie 1.5.3 zijn 15 nieuwe levels toegevoegd, plus een nieuw gouden ei. De 15 nieuwe levels zijn per stuk steeds uitdagender en het nieuw gouden ei belooft ‘good, bad and ugly’ te zijn. Angry Birds bevat vanaf versie 1.5 ook de Mighty Eagly-optie. Die helpt je wanneer je bent vastgelopen in een lastig level: je koopt een blik sardines, die je gebruikt om de Mighy Eagle te lokken. De adelaar komt van bovenaf aangevlogen en vernietigt de nog aanwezige groene varkens, zodat je verder kunt gaan.

Mocht je verslaafd zijn geraakt door Angry Birds, dan heeft Mike Tyson daar een oplossing voor, zoals blijkt uit onderstaand filmpje.

Downloaden: Angry Birds (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2011, 11:35
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, cut the rope, gameloft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.