Richard Branson’s iPad-magazine Project nu gratis

Project Magazine is nu gratis te downloaden. Het magazine van Richard Branson heeft al drie nummers opgeleverd maar krijgt weinig publiciteit meer.

project richard bransonRichard Branson besloot vorig jaar een iPad-magazine uit te brengen. Het resultaat was Project Magazine, een lifestyleblad over design, technologie, entertainment en ondernemerschap. Drie nummers zijn er inmiddels verschenen voor $2,99/€1,99 per stuk, maar veel horen we er niet meer van. Misschien dat de actie die ze nu starten nieuwe lezers gaat brengen. Nummer 4 van Project Magazine is gratis te downloaden, dankzij sponsoring van American Express. De magazine staat vol interactieve extra’s, deze keer bijvoorbeeld een audioguide over Britse slang, een reportage over werken voor LEGO, een artikel hoe je 1.000 jaar zou kunnen leven en waarom Afrika’s Twitter-revolutie nooit heeft plaatsgevonden.

Nummer 4 bevat ook reportages over Berlijn, het hoogste restaurant in Dubai en buitenlandse tv-programma’s waar iedereen over praat. Genoeg variatie in onderwerpen, dus mocht je het magazine nog niet kennen: de reader-applicatie van Project Magazine is gratis te downloaden. Daarna kun je nummer 4 vanuit de app downloaden.

Downloaden: Project Magazine (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2011, 11:12
Categorieën Amusement, Kiosk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.