iPhone game-update #38: Minecraft, Puzzle Agent 2 en Final Fantasy III

iPhone Game-update #38: Minecraft, Puzzle Agent 2 en Deathsmiles. Elke dag brengt iPhoneclub je het laatste nieuws over games voor op je iPhone.
Erik Welleweerd - · Laatst bijgewerkt:

puzzle agentHet weekend is weer voorbij en voor een aantal van ons is het werkende leven begonnen, terwijl anderen kunnen luieren omdat het krokusvakantie is. Vandaag erg veel nieuws over games voor op je iPhone. Denk hierbij aan de aankondiging van Minecraft, een vervolg op Puzzle Agent en de shoot-em-up Deathsmiles vindt ook zijn weg naar de iPhone. Op de valreep heeft Square-Enix ook laten weten dat Final Fantasy III naar de iPhone komt en heeft Electronic Arts komende tijd een aantal leuke acties op de planning staan. Hold on tight!

Minecraft komt naar de iPhone en iPad

minecraft_scrnMinecraft komt eraan! De populaire indie-titel van afgelopen jaar zal dit jaar nog verschijnen op de iPad en iPhone. In het populaire PC-spel is het mogelijk om je eigen werelden te creëren. Dit is zo’n enorm succes geworden dat duizenden gebruikers levels en kunstwerken hebben gemaakt in Minecraft. Dat terwijl de game ontwikkeld is door de kleine ontwikkelaar Mojang. Een nieuw lid van de staf zal zich storten op de ontwikkeling van de iOS versie. Wanneer deze ook daadwerkelijk door ons gamers te spelen is, is nog niet bekend. Krijg door het onderstaande filmpje te bekijken een indruk van Minecraft.

Ook Deathsmiles aangekondigd voor iPhone

Het spel Deathsmiles zal je zeer waarschijnlijk niet veel zeggen. De shoot-em-up is namelijk as een halve week uit voor de Xbox 360 en was voorheen enkel in de arcadehallen te spelen of verkrijgbaar in andere regionen. iPhone-bezitters mogen zich gelukkig prijzen, want vandaag is bekend geworden dat het spel ook naar de iPhone komt. De game zal volgende maand verschijnen en zal alleen op 3e en 4e generatie toestellen speelbaar zijn. Hoeveel de game gaat kosten is nog niet bekend. Bekijk de onderstaande trailer om te zien of Deathsmiles wat voor jou is.

Puzzle Agent krijgt een vervolg

nelsonpaTelltale Games heeft goed nieuws voor puzzelfans. Het puzzelspel Puzzle Agent, dat eind 2010 in de App Store verscheen, krijgt een vervolg. In dit spel zal Puzzle Agent Tethers weer naar het obscure plaatsje Scoggins terugkeren om daar nog meer mysteries op te lossen. Behalve deze aankondiging liet Telltale eignlijk niks los over de game. We kunnen de game zeer waarschijnlijk komende zomer verwachten, maar een paar maandjes eerder zou ook kunnen.

Final Fantasy III bevestigd voor iPhone

final_fantasy_III_logoSquare-Enix gooit al tientallen jaren hoge ogen met de Final Fantasy-serie. Nu zijn het eerste en tweede deel al te verkrijgen in de App Store, maar van de elf andere vervolgen en de vele spin-offs ontbreekt nog elk spoor. Daar komt nu verandering in, want ook het derde deel zal zijn weg gaan vinden naar de iPhone. Wanneer dit precies zal gebeuren en of het een vervelend verhaal voor onze portemonnee wordt, is nog niet bekend. Square-Enix zegt zich eerst te concentreren op de port van Final Fantasy Tactics: War of the Lions, dat komende lente naar de iPhone komt.

Electronic Arts komt met ‘Deal of the Day’

EA-logoElectronic Arts doet er alles aan om gamers te pleasen en roept daarom een nieuwe actie in het leven. Deze week zal het elke dag een game flink afprijzen en de gamers kunnen zelf beslissen welke dat is. Voor vandaag is de keuze op Mirror’s Edge gevallen en die game zul je dus voor 79 cent uit de App Store kunnen halen. Welke games het de rest van de week betreft is niet bekend, maar als je er invloed op wil hebben, dan moet je EA Mobile op Facebook en/of Twitter volgen.

Downloaden: Mirror’s Edge (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2011, 22:03
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, final fantasy, minecraft, mirror's edge, puzzelgame, square enix

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.