iPhone game-update #26: Dead Space en AIA Awards

iPhone game-update #26: Dead Space en AIA Awards. iPhoneclub bezorgt haar lezers elke dag het laatste gamenieuws.
Erik Welleweerd - · Laatst bijgewerkt:

Angry BirdsDe week is weer begonnen en ook het nieuws stroomt weer mondjesmaat binnen. Dead Space is inmiddels in de App Store verschenen en verder zijn de nominaties voor de ‘Academy of Arts and Sciences’ (AIA) awards bekend gemaakt met tussen de genomineerden een wel hele geliefde titel voor iPhonebezitters.

Dead Space nu in de App Store

Dead SpaceWe hebben het er al een paar keer eerder over gehad in de game-update, maar het wachten is nu voorbij: Dead Space is te downloaden in de App Store. Het spel bevat een nieuw avontuur dat tussen het reguliere eerste en tweede deel geplaatst is. In de horrorgame zul je opnieuw door een verlaten ruimteschip ronddolen en verschillende enge wezens een kopje kleiner moeten maken. Dead Space gaat echter wel voor een relatief hoge prijs over de virtuele toonbank. De game wisselt van eigenaar voor €5,49 (en €7,99 voor de iPad-versie).

Download: Dead Space (€5,49) (iPad-versie, €7,99)

Nominaties AIA Awards bekend

academyDe nominaties voor de ‘Academy of Arts and Sciences’ awards zijn binnen en het lijkt erop dat er ook een aantal iOS-games in de prijzen gaan vallen. Angry Birds HD (de iPad-versie dus, €3,99) is deze veertiende editie zelfs genomineerd voor de ‘Game of the Year’ award. Angry Birds HD is verder ook genomineerd voor de ‘Casual Game of the Year’ award (samen met Plants vs Zombies, €2,39) en de ‘Outstanding innovation in Gaming’ award. Infinity Blade (€4,99) sleepte een nominatie binnen voor ‘Best Portable Game of the year’.

De complete lijst vind je in deze PDF. Het bijbehorende persbericht is gepubliceerd in deze PDF: The Academy of Interactive Arts & Sciences announces its 14th Interactive Achievement Award nominees

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2011, 9:10
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, award, electronic arts, infinity blade, plants vs zombies

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.