700 Solitaire Games voor iPad tijdelijk gratis

De app 700 Solitaire Games is tijdelijk gratis te downloaden. Deze app bevat ruim 700 kaartspelletjes en duizenden achtergronden.

solitaire iconMisschien voorspelt het weinig goeds voor de kwaliteit als een ontwikkelaar 700 Solitaire-varianten in één app weet te proppen. Maar liefhebbers van kaartspelletjes hebben hun collectie met deze app wel in één keer compleet. 700 Solitaire Games is vandaag gratis te downloaden en bevat zelfs meer dan 700 solitaire-varianten, waaronder FreeCell, Klondike, Spider, Canfield, Forty Thieves, Pyramid en Yukon.

De app is voorzien van geanimeerde achtergronden, je hebt keuze uit meerdere achtergrondkleuren en kaartdesigns. Om niet te verzuipen in het enorme aanbod kun je bepaalde games als favoriet markeren en anderen in een verborgen folder stoppen. Je kunt ook filteren op basis van meerdere criteria, zoals vereist spelersniveau. De game geeft hints, geeft je de mogelijkheid om undo/redo uit te voeren en verder te gaan met een eerder begonnen game.

solitaireHaast je wel, want deze app is maar tijdelijk gratis. De app krijgt een waardering van 3 sterren in de Amerikaanse App Store, op basis van 17 waarderingen.

Downloaden: 700 Solitaire Games (tijdelijk gratis, normaal €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2011, 7:40
Categorie Games
Onderwerpen gratis, ipad, kaartspel, solitaire

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.