iPhone-game Pocket God krijgt eigen stripboek

Bolt Creative heeft aangekondigd dat ze samen met Ape Entertainment stripboeken zullen gaan uitgeven van hun beroemde iPhone-spel Pocket God.

Pocket God iPhoneHet inmiddels 30 afleveringen tellende Pocket God op de iPhone krijgt een eigen stripboek. In deze miniserie ga je in boekvorm de avonturen volgen van de pygmeeën die je in de iPhone-game kunt besturen. Er zal samengewerkt worden met Ape Entertainment, die de publicatie en het drukken voor zijn rekening zal nemen. Beide partijen zijn erg blij met de samenwerking. Op de iPhone heeft Pocket God al een publiek van meer dan 2 miljoen. Ze hopen op deze manier hun fanbase nog verder uit te breiden en misschien levert het financieel ook nog wat extra’s op.

Voor mensen die de game nog niet kennen: Pocket God (€0,79) is een spel op de iPhone en iPod touch waarbij je de controle hebt over pygmeeën waarmee je allerlei aparte, humoristische en soms ook wrede dingen kunt laten doen. Inmiddels zijn er verschillende minispellen mogelijk in Pocket God. Onduidelijk is nog voor welke prijs de boeken te koop zullen zijn en of deze ook in e-book variant te downloaden zullen zijn. De stripboeken worden eind 2010 verwacht.

Bron: TouchArcade

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2010, 14:38
Categorie Games
Onderwerpen comics, pocket god, strips

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.