Pocket God Episode 30 na wekenlange pauze eindelijk beschikbaar

Pocket God heeft een paar weken geen nieuwe updates gehad. Deze week pakt Bolt Creative de draad weer op met Episode 30: Great Job Ice Hole!

pocket god 30De ontwikkelaars van Pocket God brachten tot nu toe bijna elke twee weken wel een update uit. Tot begin december: toen stopten de updates opeens en bleven we wekenlang met versie 1.28a (Episode 29) zitten. Gelukkig heeft Bolt Creative er weer zin in: ze hebben Episode 30 uitgebracht, met de titel ‘Great Job Ice Hole!’. Er zit een nieuwe functies in, zoals de mogelijkheid om de temperatuur te verlagen: pinch met je vingers op de zon, zodat deze kleiner wordt en de temperatuur gaat meteen omlaag waarna de pygmeeën zitten te klappertanden.


Verhoog je de temperatuur, dan krijgen ze het veel te warm, raken oververhit en exploderen of smelten zelfs door het ijseiland. Daarbij ontstaat een gat in het ijs, waar nieuwe gevaren dreigen, zoals zwaardvissen, octopus-monsters en een ijs-geiser. Vang je als pygmee zo’n zwaardvis, dan is dat meteen fataal. Het octopus-monster is te doden door voorwerpen op z’n kop te gooien. Hopelijk pakt Bolt Creative vanaf nu de draad weer op en kunnen we nog veel nieuwe episodes tegemoet zien.

Downloaden: Pocket God (€0,79)

pocket god episode 30

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 januari 2010 om 15:44
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.