iPhone Backup Extractor toont inhoud van iPhone-backups (Mac)

Ontwikkelaar Pádraig Kennedy een nieuwe tool ontwikkeld: iPhone Backup Extractor. Hiermee kun je de inhoud van backups bekijken, die iTunes automatisch maakt van je iPhone.

iphone_backup_extractorOntwikkelaar Pádraig Kennedy heeft een fantastische nieuwe tool ontwikkeld: iPhone Backup Extractor. Hiermee kun je de inhoud van backups bekijken die iTunes automatisch maakt van je iPhone. De ontwikkelaar had al een commandoregeltool gemaakt, maar heeft er nu een gebruikersinterface omheen gemaakt zodat de tool ook binnen bereik komt van doorsnee Mac-gebruikers. iPhone Backup Extractor leest de backups en zet ze om in leesbare bestanden.


De tool is ook handig voor ontwikkelaars, die maar niet kunnen achterhalen waarom hun klanten klagen over een bepaald probleem. Is de fout niet te reproduceren, dan kan de klant een backup maken en naar de ontwikkelaar sturen zodat deze de gang van zaken beter kan onderzoeken. iPhone Backup Extractor is alleen geschikt voor Mac OS X Leopard. De ontwikkelaar verwacht een donatie als de applicatie bevalt.

Downloaden: iPhone Backup Extractor

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2008, 11:00
Categorie Diensten
Onderwerp backup
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.