Nieuw in Cydia: BiteSMS 2.5 en dTunes 2.63

BiteSMS en dTunes hebben een update gekregen: BiteSMS is nu definitief in versie 2.5 verkrijgbaar en dTunes kreeg de zoveelste kleine update in een paar dagen, maar is door het wegwerken van kinderziektes voor nieuwe gebruikers nu wel interessanter geworden.

dTunesDe updates van dTunes volgen elkaar in snel tempo op: op 7 november kwam 2.61, op 10 november 2.62 en gisteren 2.63. Dat is ook de reden waarom we de tussenliggende versies sinds de lancering in september hebben overgeslagen: het waren er teveel en ze hadden niet altijd interessante nieuwe functies te bieden. De ene keer werd een probleem met zipbestanden opgelost, de andere keer maakte een update een einde aan het crashen van de applicatie zelf. Nu de meeste kinderziektes zijn opgelost is het voor mensen die dTunes nog niet kennen wellicht tijd om eens kennis te maken.


dTunes is een alternatieve mediaspeler voor de iPhone, waarmee je rechtstreeks toegang krijgt tot downloads en torrents. Met dTunes kun je een titel of artiest invullen en de gevonden resultaten meteen downloaden naar je dTunes-bibliotheek, die zich in de map /var/mobile/Library/Downloads bevindt. dTunes is te vinden in de categorie Multimedia van Cydia, via de repo ModMyi.

Over BiteSMS 2.5 hebben we al eerder geschreven. Toen ging het om een beta van versie 2.5 waarin zaken als gps-coördinaten, klikbare URL’s en landscape-mode waren toegevoegd. BiteSMS is nu officieel uitgebracht in een definitieve versie 2.5 maar veel nieuws valt daar niet over te melden: de definitieve versie heeft dezelfde functies gekregen die ook al in de betaversie aanwezig waren en niets extra’s.

Tipgever: Bart (BiteSMS)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2008, 10:00
Categorie Diensten
20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.