iPhone-app van GoPro kan foto’s en video’s beheren op camera

De officiële iOS-app van de GoPro HD-camera is voorzien van de functie video's te spelen, te kopiëren naar je iOS-apparaat en te verwijderen

GoPro iPhone iPad iPod touch app headerDe officiële GoPro-app voor de iPhone en iPad is een stuk veelzijdiger geworden. De applicatie die toebehoort aan de kleine HD-filmcamera die is omarmd door sportliefhebbers, maakt het vanaf de nieuwe versie 2.0 mogelijk om foto’s te zien en video’s te bekijken die je met de GoPro-camera hebt geschoten. Daarna kan je foto’s en video’s kopiëren naar een GoPro-album op je iDevice, waar vanuit je de nieuwe beelden natuurlijk makkelijk kan delen naar sociale netwerken, e-mail en ze kan uploaden naar YouTube.


Niet alle videoresoluties werken echter in de applicatie, valt te lezen aan het *sterretje in de update-omschrijving van de App Store. De video’s (en foto’s) die werken, kunnen al vanuit de GoPro-app worden gedeeld via e-mail, tekstbestand met link, Instagram of Facebook. Ze kunnen echter ook geopend worden in andere apps die met videobestanden overweg kunnen. Het aanbod apps dat je krijgt te zien, hangt af van de applicaties die je op de iPhone of iPad hebt geïnstalleerd.

GoPro filmpjes vanaf de camera iPhone GoPro voorbeeld vanaf camera iPhone

De laatste vernieuwing van GoPro 2.0 voor iPhone en iPad is dat je nu vanuit de applicatie beelden van de geheugenkaart van de camera kan verwijderen. Daar hoef je dus niet langer de camera voor aan te sluiten op een computer. Overigens heb je de nieuwste GoPro-software nodig om de functies ook vanuit de camera zelf te ondersteunen.

Downloaden: GoPro (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2013, 19:03
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen gopro, video
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.