iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

iPhone-app Theater laat zien wat er in Nederlandse theaters speelt

Theater is een nieuwe Nederlandse applicatie, waarmee je kunt zien welke voorstellingen er in de Nederlandse theaters te zien zijn. De applicatie toont op dit moment de voorstellingen in drie theaters, meer volgen.

theaterPeppered is een bedrijf uit Delft, dat voor het eerst een iPhone-applicatie heeft uitgebracht. Het gaat om Theater, een Nederlandse applicatie die een actueel overzicht geeft van de voorstellingen in diverse theaters. Helaas is het aanbod nu nog erg beperkt: Theater bevat alleen het programma van de Leidse Schouwburg, Theater Castellum en Stadstheater Zoetermeer, maar er wordt aan gewerkt om dat verder uit te breiden. Bij het openen van de applicatie zie je een chronologisch lijstje met voorstellingen die eraan komen. Als je vervolgens op een van de voorstellingen tapt, kun je meer informatie bekijken of doorklikken naar de website van het theater. Aan de hand van kleuren zie je snel wat er in jouw favoriete theater te vinden is.

Toch kan de applicatie nog wel wat verder uitgebreid worden: als er straks meer theaters bij komen, zou het handig zijn als je op plaatsnaam of theater kunt filteren. Of een optie om de voorstelling in je agenda te zetten. De telefoonnummers van de theaters zijn klikbaar, ook al is dat op het eerste gezicht niet te zien. Een erg simpele applicatie dus, maar hij is dan ook gratis.

theater voorstellingen

Downloaden: Peppered (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2010, 13:45
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerp nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.