iPad-game Enigmo 2 vandaag gratis

Enigmo 2 is vandaag gratis te downloaden. De voorganger van deze game werd meermaals bekroond, maar nu is er ook een derde dimensie toegevoegd.

enigmo 2Enigmo 2 is de opvolger van het bekende puzzelspel Enigmo, volgens Apple de beste iPhone-game van 2008. Enigmo won talloze prijzen en staat nog steeds in de lijst van de 20 bestverkochte iPhone-apps aller tijden. In het spel heb je te maken met plasma, laserstralen en vallende waterdruppels. Jij moet ze met behulp van de puzzelstukken naar de juiste opvangbak leiden.

In Enigmo waren de puzzels nog tweedimensionaal, maar Enigmo 2 voegt daar een derde dimensie en veel nieuwe spelelementen aan toe. De game bevat 50 nieuwe levels die je niet bij de voorganger aantrof. De game heeft een betere performance, betere graphics en gameplay.

Enigmo 2 is een universele game, dus zowel op de iPhone als de iPad te installeren. In de game heb je te maken met lasers, plasma, gravetoïden, teleporteerders en zwaartekrachtomkeerders, terwijl je ondertussen luistert naar een originele soundtrack.

Enigmo 2 (vandaag gratis, normaal €2,39)

enigmo-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2011, 21:05
Categorie Games
Onderwerpen enigmo, game, ipad, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.