iPhone game-update #46: Archetype, Helsing’s Fire, PAX East en Death Rally

In deze game-update lees je het nieuwste gamenieuws, met updates voor Helsing's Fire en Archetype. De gamesconferentie PAX East gaat van start en er komt binnenkort een spannende racegame aan: Death Rally.

archetype iphoneIn deze game-update updates van de first person shooter Archetype, waaraan 12 nieuwe levels zijn toegevoegd, en een update voor de puzzelgame Helsing’s Fire.

Archetype krijgt grote update

De bekende first person shooter voor iOS, Archetype, heeft een grote update gekregen. De spelers kunnen nu twee nieuwe spelvarianten gebruiken: Free For All en Capture The Flag. In totaal zijn 12 nieuwe levels toegevoegd. Daarnaast is een functie ‘unified lobby’ toegevoegd om het koppelen van mensen voor multiplayer-games makkelijker te maken. De game is bovendien in de aanbieding op het moment, zodat je voor €0,79 kunt kijken of het jou aanspreekt. Archetype levert een FPS-ervaring in consolestijl op de iPhone en heeft ondersteuning voor het Retina Display en Game Center. Ben je op zoek naar een goede first person shooter, dan moet je zeker even kijken. De iPad-versie heeft nog geen update gekregen.

Downloaden: Archetype (€0,79)

Helsing’s Fire krijgt nieuwe campagne, vijand en partner

helsings fireHelsing’s Fire is een iPhone-game met Dracula-thema. In de vandaag verschenen update vind je een nieuwe campagne, een nieuwe vijand en een nieuwe partner. Ook krijg je te maken met nieuwe spiegels, nieuwe kristallen en nieuwe arena’s waarin je moet zien te overleven. Er is nu ook ondersteuning voor Game Center toegevoegd. In Helsing’s Fire vind je een duister universum met verslavende puzzels. Je speelt Professor van Helsing, de beroemde vampierenjager uit de Dracula-boeken. Je moet het opnemen tegen vampieren om uiteindelijk de mysterieuze bestemming van de professor te vinden: The Shadow Blight.

Downloaden: Helsing’s Fire (€0,79)

Gamesconferentie PAX East

pax eastIn Boston is de gamesconferentie PAX East van start gegaan. Dit is een gamesconferentie waarbij het er iets anders aan toegaat dan gebruikelijk. Organisator Penny Arcade heeft voor het eerst gekozen voor een evenement zonder grote marketingbudgetten, maar een evenement voor en door gamers zelf. Een week geleden vond GDC 2011 plaats, dus de kans is groot dat we vooral aankondigingen van kleinere ontwikkelaars gaan horen.

Death Rally

death rally 2011Death Rally was lang geleden een topdown racegame voor DOS. Je moest zo snel mogelijk de finish zien te halen, ook als je onderweg brokken maakte. Dankzij een upgrade-systeem kon je steeds je auto’s sneller en wendbaarder maken. Death Really komt nu ook naar iOS; de release is voor later deze maand gepland. Er is bij deze iPhone-versie wel flink naar het uiterlijk gekregen. Bovendien komen er enkele cameo-optredens van figuren uit andere films in voor, zoals Duke Nukem en Barry Wheeler.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2011, 21:36
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.