iPad-app Tweetglass overgenomen door makers Tweetbot

De iPad-app Tweetglass is overgenomen door Tapbots, maker van onder andere Tweetbot voor iPhone en iPad.

TweetglassDe apps van ontwikkelstudio Glasshouse Apps worden overgenomen door andere bedrijven, omdat de ontwikkelaar en de ontwerper van Glasshouse inmiddels andere bezigheden hebben. De iPad-apps The Early Edition en Gift Plan zijn voortaan in handen van Air Source, maker van onder andere wijnapp Cellar, maar interessanter is misschien wel de nieuwe eigenaar van Twitter-app Tweetglass. Deze app is voortaan namelijk in het bezit van Tapbots, de maker van ondermeer Tweetbot voor iPhone en iPad.

Tweetglass conversatieBij de meeste overnames is het de vraag of de ontwikkeling van een app wel wordt voortgezet, maar Glasshouse Apps leek door de nieuwe banen van de werknemers al een tijdje stil te liggen. Tweetglass kreeg eerder deze maand een kleine update om de nieuwe Twitter-API te ondersteunen, maar de laatste grootste wijziging vond een jaar geleden voor het laatst plaats. Kans bestaat daarom dat de app onder Tapbots weer een nieuw leven zal krijgen. De nieuwe ontwikkelaar heeft echter nog niet bekendgemaakt wat ze met Tweetglass willen doen.

Tweetglass is een Twitter-app die tot vorig jaar bekend stond als Quip. Met de app heb je op de iPad een originele en handige manier om conversaties op Twitter te bekijken. Met een tap op een knop krijg je namelijk alle tweets te zien die deel uitmaken van een gesprek.

Downloaden: Tweetglass (€2,69, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juni 2013, 9:31
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen tapbots, tweetbot, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.