Tweetbot voor iOS voegt Instagram Video-ondersteuning toe

Tweetbot heeft voortaan ondersteuning voor Instagram-video's. Dat is opmerkelijk snel. Bovendien is er weinig kans dat de officiële Twitter-apps de Instagram Video's gaan ondersteunen.

tweetbot for twitterDe Tweetbot-apps voor iPhone en iPad hebben een update gekregen. Veel is er niet veranderd, maar ontwikkelaar Tapbots heeft wel een opmerkelijke keuze gemaakt: ondersteuning voor Instagram Video. De nieuwe videodienst van Instagram is nog maar net aangekondigd, maar heeft al een opmerkelijke start gemaakt. Sinds Instagram de video’s aankondigde is concurrent Vine flink achteruit gegaan in populariteit. Op Twitter worden sinds een paar dagen veel minder Vine-video’s gedeeld.


Tapbots’ keuze om nu al Instagram Video te ondersteunen zorgt ervoor dat je beter af bent met Tweetbot dan met de officiële Twitter-apps. Twitter en Facebook zijn in een ruzie verwikkeld, waardoor ze elkaars diensten zoveel mogelijk dwars proberen te zitten. Instagram heeft het gebruik van Twitter-cards uitgeschakeld en in Twitter is geen preview van de Instagram-foto’s meer te zien. Het idee daarachter is dat gebruikers gedwongen worden om naar de Instagram-website te gaan, wat weer extra verkeer oplevert. De kans dat Twitter in de officiële Twitter-apps de Instagram-video’s gaat ondersteunen is dan ook klein.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juni 2013, 9:38
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen instagram, tweetbot, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.