iOS game-update: Fruit Ninja en Infinity Blade II krijgen update, Neuroshima Hex online

De iPhone-topgames Infinity Blade II en Fruit Ninja krijgen allebei een belangrijke update nadat de spellen al ongekend veel succes vergaarden. Het strategische en geliefde Neuroshima Hex heeft een online modus gekregen.

GU MA Fruit Ninja headerHet is een prikkelende vraag als je op het punt staat een nieuw bordspel te kopen: een uitbreiding voor je geliefde Kolonisten van Catan, of je geld steken in een totaal nieuw spel? In de iOS game-update behandelen we het liefst zoveel mogelijk nieuwe games, maar vandaag staan we in het teken van drie belangrijke updates van drie gevestigde spellen. Fruit Ninja krijgt power-ups, Infinity Blade II een nieuwe kerker en het strategiespel Neuroshima Hex heeft een online Wordfeud-multiplayer gekregen.

Infinity Blade II slaat door

GU MA Infinity Blade II iPhone iPad updateHakken, slaan, steken en spreuken oproepen. Het kan nog even iets langer in Infinity Blade II, ook als je het geroemde actiespel van ontwikkelaar Chair al uit hebt gespeeld. Donderdag verschijnt een gloednieuwe update voor de game die Apple zo fier demonstreerde om de kracht van de iPhone 4S tentoon te stellen. De nieuwe content zal gratis beschikbaar komen met het updaten van de app donderdag, en heet Vault of Tears. Kluis der Tranen, vertaald. Dat klinkt niet al te vriendelijk. De nieuwe kerker zal gepaard gaan met zo’n vijftig nieuwe items die je kan sparen, een hogere level-up mogelijkheid en een handvol nieuwe vijanden die je het liefst doormidden gehakt zien. Daarnaast wordt er een schatzoeker geïntroduceerd in het spel waarmee je schatten kan achterhalen – iets wat ons klinkt als een in-app aankoop. De meest opvallende vernieuwing vindt echter buiten de gameplay plaats. Via multiplayer-hub ClashMob kan iedereen een gevecht aangaan met iedereen via Twitter of Facebook… zonder dat mensen het spel hebben. Euh… wat?
Downloaden: Infinity Blade II (€5,49, universele app)

Verjaardscadeau: Fruit Ninja update

GU MA Fruit Ninja iPhone iPod touch updateJe moet er van tevoren maar zin in hebben: een spel uitbrengen dat zo populair wordt, dat je het succes ervan twee jaar later nog steeds kan of moet verlengen om je grote gebruikersdatabase tevreden te stellen of nog verder uit te breiden. Fruit Ninja, het spelletje waarin je vliegend fruit doormidden snijdt met je vinger, krijgt deze donderdag misschien wel de grootste update in de geschiedenis van het spel. Het magische begrip is: in-app aankopen. Met het in-game geld dat door het leven gaat als Starfruit, kan je dadelijk nieuwe speciale vaardigheden en power-ups kopen bij de handelaar Gutsu. Die zien we in de onderstaande trailer met zijn varkenshulpje Truffles de hort op gaan en neerploffen bij hun kraampje. Ontwikkelaar Halfbrick heeft al laten weten dat extra tijd in een potje, bommen wegtoveren en besjes-explosies tot de (betaalde) mogelijkheden zullen behoren. Er is vooralsnog niet gerept over een prijsverandering van het zo geliefde spelletje.
Downloaden: Fruit Ninja (€0,79)

Trailer van de Dag: Neuroshima Hex

GU MA Neuroshima Hex iPhone iPod touchAls je het over stevige updates van oudere spellen hebt zeg. Het strategiespel Neuroshima Hex bouwt de spanning niet op tot donderdag en biedt vanaf vandaag een update aan die strategiefans in hun handen zal doen wrijven. Het tactische land-verover-spel biedt opeens een asynchrone online multiplayer aan! Dat betekent, mocht je het gemist hebben, dat Neuroshima Hex voortaan via dezelfde online regulaties is te spelen als bijvoorbeeld Wordfeud en Draw Something. Je hebt kortom alle tijd om je eigen zetten te bedenken en je wordt per pushbericht op de hoogte gehouden als je aan de beurt bent. Je kan zowel tegen willekeurige tegenstanders over de gehele wereld, als tegen drie toegevoegde vrienden ten strijde trekken. Je wint als jouw heerschappij over het speelveld aan het einde van de pot de grootste is, waarbij het taak is dat je eenheden op de goede plekken staan en op de goede momenten de tegenstanders van de kaart drukken. Dat is de simpele uitleg – de uitgebreide leer je in de regels in het spel. Zo is dit tactische en geliefde strategiespel nog steeds voor iedereen toegankelijk. Voor de gelegenheid is het ook meteen afgeprijsd van 3,99 euro.
Downloaden: Neuroshima Hex (€2,39, universele app)

De koopjeshoek

Er zijn meer afprijzingen dan Neuroshima Hex momenteel, oh zeker. Dit zijn de leukste tijdelijke aanbiedingen voor de iPhone en iPod touch vandaag:

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. Zie voor meer uitleg dit artikel: De nieuwsbrief van iPhoneclub en gemiste koopjes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2012, 19:27
Categorie Games
Onderwerpen fruit ninja, iculture speelt, infinity blade, kopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.