iOS-game Sprinkle is Apple’s gratis App van de Week

Het iOS-spelletje Sprinkle is door Apple verkozen tot App van de Week. Je kunt Sprinkle daarom tijdelijk gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Sprinkle iconNa een week geleden te zijn uitgereikt aan een gewone app, gaat de titel ‘App van de Week’ deze week weer naar een game toe. Ditmaal staat het spelletje Sprinkle met deze eer te pronken. Gekozen worden tot App van de Week is goed nieuws voor de ontwikkelaar, omdat de betreffende app een week lang prominent in de App Store staat, maar ook wij hebben er wat aan. Een App van de Week is namelijk ook deze gehele week gratis te downloaden. Dat is bij Sprinkle ook het geval.

Sprinkle is een puzzelspel waarin je met een brandslang zo snel en effectief mogelijk een brand moet blussen. Terwijl je water spuwt vallen er echter meteorieten uit de lucht die het gevaar nog groter maken. Je hebt invloed op de hoek waarin je brandslag water spuit en de hoogte van de kraan die de slang voor je vasthoudt.

Sprinkle

Apple kiest op donderdagavond vaak een App van de Week, wat betekent dat je hem vanaf dan een week kunt downloaden. De verwachting is dat Apple op donderdag 4 juli een nieuwe App van de Week kiest en dat Sprinkle zijn prijskaartje dan terug krijgt. Kijk goed in de App Store of de actie nog geldt voordat je achteloos op de downloadknop drukt. Kans bestaat altijd dat de actie eerder komt te vervallen.

Downloaden: Sprinkle (gratis, normaal €1,79, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Games
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.