iOS-game Bee Leader is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft de iOS-game Bee Leader uitgeroepen tot gratis App van de Week. Je kunt de game tot en met 2 mei gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Bee Leader iconHet is weer vrijdag, wat betekent dat Apple wederom een nieuwe gratis App van de Week heeft geselecteerd. Ditmaal gaat de titel wederom naar een iOS-game, namelijk het spelletje Bee Leader. Hierin moet je als een bij rondvliegen en zoveel mogelijk nectar verzamelen voordat de tijd op is. Tijdens je tocht kom je ook de nodige insecten en andere objecten tegen die je weer nectar kunnen afnemen, dus je moet goed uitkijken welke kant je precies opvliegt.

Bee Leader greep in mei 2012 al onze aandacht, toen we de game bespraken in de iOS game-update. Bijzonder aan Bee Leader’s eerste level is dat het spel je wordt uitgelegd in de achtergrond van de omgeving, waardoor je direct kunt doen wat er van je wordt verwacht. Het is in feite een tutorial zoals in andere spellen, maar iets fraaier vormgegeven. Latere levels geven je meer vrijheid, zodat je al snel zelf een goede route moet verzinnen om zo efficiënt mogelijk nectar te verzamelen.

Apple kiest vaak op vrijdag een nieuwe App van de Week, wat betekent dat de voorganger tot en met die donderdag ervoor gratis gedownload kan worden. Dit zou betekenen dat Bee Leader tot en met donderdag 2 mei gratis verkrijgbaar zal zijn. Kijk hoe dan ook goed in de App Store of de actie nog geldt, voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: Bee Leader (gratis, normaal €1,79, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Games
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.