Bee Leader door Apple verkozen tot App van de Week

Apple heeft het iOS-spelletje Bee Leader uitgeroepen tot gratis App van de Week. Je kunt hem de hele week gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Bee Leader iconApple heeft het iOS-spelletje Bee Leader uitgeroepen tot App van de Week. Dit betekent dat je de game een week lang gratis kunt downloaden. In Bee Leader speel je een bijtje dat zoveel mogelijk nectar moet verzamelen, maar ook spinnen en andere obstakels moet vermijden. Je hebt ook nog eens beperkt de tijd, waardoor je zo efficiënt mogelijk moet spelen.

Bee Leader is een fraai ontworpen spelletje dat het ten dele van zijn stijl moet hebben. Zo bevat het eerste leven een uitleg van de game, maar deze zit in de achtergrond van het level verwerkt. Hierdoor voelt de game leuker en mooier aan dan een hoop soortgelijke iOS-games.

Apple kiest vaak op vrijdag een nieuwe App van de Week, wat betekent dat de voorganger tot en met die donderdag ervoor gratis gedownload kan worden. Dit zou betekenen dat Bee Leader tot en met donderdag 2 mei gratis verkrijgbaar zal zijn. Kijk hoe dan ook goed in de App Store of de actie nog geldt, voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: Bee Leader (gratis, normaal €1,79, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Uncategorized
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.