Instapaper-ontwikkelaar start opinie-app The Magazine voor iOS

Marco Arment, ontwikkelaar van Instapaper, is gestart met The Magazine. Dit is een digitaal magazine voor iPhone en iPad, met elke twee weken een opinie-artikel over technologie.

the magazine plaatjeMarco Arment is een van de meest aanwezige iOS-ontwikkelaars op internet. Hij wordt breed gerespecteerd en mengt zich graag in discussies rond iOS-ontwikkelingen.

Arment’s nieuwste project is een magazine op de iPad met de voor de hand liggende naam The Magazine. Elke aflevering van het tweewekelijkse magazine zal vier middellange artikelen bevatten over technologie. Het zijn verhalen die speciaal voor het magazine zijn geschreven, maar ook stukken die eerder op blogs en andere websites zijn verschenen. Het gaat om een experiment: mocht The Magazine binnen twee maanden (!) niet winstgevend zijn, dan stopt hij er weer mee.

the magazine fireballedVeel zal dus afhangen van de kwaliteit van de artikelen en de bereidheid van mensen om ervoor te betalen. The Magazine is te lezen op iPhone, iPad en iPod touch en is bedoeld voor “geeks like us”. Veel achtergrondartikelen over technologie dus, inclusief internet, mobiel, personal computers, fotografie, muziek en zelfs koffie. Als je een abonnement neemt krijg je ook toegang tot de eerdere nummers. Een abonnement kost €1,59 en wordt maandelijks afgerekend. Je kunt de app 7 dagen proberen, daarna moet je via je iTunes-account een abonnement nemen, dat elke maand automatisch wordt verlengd.

Downloaden: The Magazine (gratis, 7 dagen proberen, daarna €1,59 per maand)
Ook genoemd: Instapaper (€2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2012, 20:11
Categorie Nieuws
Onderwerpen instapaper, magazine

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.