ING lanceert Stufi voor iPhone in de App Store

ING heeft een applicatie voor de iPhone gelanceerd waarmee je kunt zien wanneer je studiefinanciering binnen is. Ook kun je je saldo checken en kijken wie moet schoonmaken of afwassen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

stufiDe ING Bank heeft een iPhone-applicatie laten ontwikkelen waarmee je kunt zien wanneer je studiefinanciering binnenkomt. Ook zit er een saldoknop in en een fun-toepassing om strootjes te trekken. Met de Stufi Aftelklok zie je in één oogopslag over hoeveel dagen, uren, minuten en seconden de studiefinanciering binnenkomt. De klok is afgestemd op momenten dat de Stufi bij ING wordt gestort (dit is om 13:00 uur op de betreffende datum). Heb je een betaal- of studentenrekening bij een andere bank, dan kan het moment iets afwijken. Functie 2 is de Saldoknop, waarmee je automatisch inbelt op een (gratis) telefoonnummer, waarna je een sms-bericht met het actuele saldo ontvangt. Je moet hiervoor wel de dienst ING SaldoSMS activeren.

Tenslotte is er ook nog een extra functie toegevoegd om strootjes te trekken. Via de knop ‘Wie is de klos?’ kun je bepalen wie moet afwassen, koken of schoonmaken.

Downloaden: ING Stufi (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 21:46
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen financieel, ing bankieren, mobiel bankieren, studenten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.