ING Bankieren 1.8: rente bekijken en informatie delen

ING Bankieren voor iPhone en iPad is vernieuwd en geeft nu inzicht in je rente, bevat een kalender voor betaalafspraken en meer.

ING Bankieren app-icoon iPhone iPadING Bankieren heeft een grote update gehad die vooral allerlei kleine puntjes verbetert aan de internetbankieren-app voor de iPhone en iPad. De applicatie maakte vooral sprongen als het gaat om gebruiksvriendelijkheid. Zo kan je nu vegen tussen verschillende rekeningoverzichten in de app, zodat je daarvoor niet terug hoeft te gaan naar een bovenliggend menu. Het is daarbij simpeler geworden om betalingen in te plannen: je geeft toekomstige opdrachten aan op de agenda.

De Af & Bij-sectie is een soort totaaloverzicht geworden. Je ziet er ingeplande en geweigerde opdrachten, klaargezette betalingen en het is mogelijk er contacten toe te voegen en informatie te delen via e-mail.

ING Bankieren op iPhone en iPad maakt het daarnaast mogelijk om je huidige rentepercentage te zien en te zien wat je reeds hebt opgebouwd aan rente. Ook is de app te gebruiken in het Engels. Ging het je allemaal te snel? Vanaf deze versie 1.8 kan je nogmaals de rondleiding door de app nemen, meteen beschikbaar vanaf het menu.

Downloaden: ING Bankieren (gratis, universeel, iOS 4.3+)

ING inlogscherm vernieuwd ING Bankieren af en bij

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2013, 18:40
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen ing bankieren, mobiel bankieren, mobiel betalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.