Plague Inc. voegt zombievirus Necroa toe

Simulatiespel Plague Inc. laat je als een zombievirus spelen na de laatste update. Het Necroa-virus moet wel via een in-app aankoop worden gekocht.

NecroaiPhone-spelletje Plague Inc. laat spelers al een tijdje de wereld overnemen met een zelfbedacht virus, dat je op slimme manieren moet evolueren om genezing te voorkomen. Deze ziekte kun je zelf een naam geven, waarbij vermoedelijk een hoop spelers al kozen voor een ‘zombie-epidemie’. Een nieuwe update voor de game voegt dit zombievirus toe als een daadwerkelijk spelelement, onder de naam Necroa. Je kweekt je eigen zombieleger, dat op een door jou gekozen manier de rest van de wereld moet infecteren.

Het zombievirus verandert de game enigszins door je bijvoorbeeld te laten kiezen wanneer je een zombiehorde op een groep overlevenden wil afsturen. Tijdens je campagne om de gehele wereld te infecteren strijd je tegen Z Com, een groep overlevenden die onder één vlag een einde wil brengen aan de plaag.

Niet iedereen kan zomaar met het Necroa-virus aan de slag: je zult deze via een in-app aankoop moeten aanschaffen voor €1,79. Heb je de game nog niet, dan moet je hem ook eerst kopen voor 89 eurocent. We raden je wel aan om met de in-app aankoop te wachten totdat je een beetje hebt kunnen oefenen: volgens de ontwikkelaar is het spel met de zombieplaag een stuk lastiger dan de gewone spelmodi. Heb je geen zin om extra geld in de game te steken, dan kun je het nieuwe level ook ontgrendelen door alles op de Brutal-moeilijkheidsgraad uit te spelen.

Downloaden: Plague Inc. (€0,89, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2013, 18:53
Categorie Games
Onderwerp plague inc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.