Infuse voegt koptelefoonbesturing toe, AirPlay en HDMI gepland

iOS-videospeler Infuse van FireCore is voorzien van een update die koptelefoonbesturing toevoegt. Versie 1.3 zal AirPlay en HDMI toevoegen.

InfuseFirecore’s video-applicatie Infuse is voorzien van een bescheiden update, die het onder andere mogelijk maakt om voortaan video’s te pauzeren of weer af te spelen met de knoppen van je iPhone-oordopjes. De update bevat verder vooral verbeteringen, die er voor zorgen dat metadata beter wordt afgelezen en dat Infuse in de toekomst goed kan blijven samenwerken met de API van The Mobie Database. FireCore zegt dat versie 1.3 van de app binnenkort ook zal verschijnen, waarin AirPlay- en HDMI-ondersteuning aan de app worden toegevoegd.

Infuse 1.2.4 bevat de volgende veranderingen:

  • Pauzeer of hervat een video met koptelefoonbesturing
  • Films zoeken bijgewerkt in verband met recente TMDb API-verandering
  • Verbeterde ondersteuning voor embedded metadata
  • Toegang tot gesynchroniseerde muziekvideo’s weer mogelijk gemaakt
  • Kleine visuele verbeteringen voor cover art op iPad
  • Kleine prestatieverbeteringen

AirPlay- en HDMI-ondersteuning staan gepland voor Infuse 1.3, maar de ontwikkelaar heeft nog niet duidelijk gemaakt wanneer het streamen van video’s over een netwerk mogelijk gemaakt zal worden. Bij het verschijnen van een vorige kleine update zei FireCore wel dat de optie nog steeds op de planning staat, maar we weten nog niet voor welke update-versie. Ook moet het in een niet nader bepaalde update mogelijk worden om via je netwerk videobestanden in iDevice op een afstand te beheren of te uploaden. Hiervoor zal een speciale web-interface worden geïntroduceerd in een latere update, waar 9to5Mac een screenshot van heeft bemachtigd.

Infuse is een uitgebreide videospeler voor de iPhone, iPad en iPod touch, die qua functionaliteit een alternatief wil bieden op XBMC – zonder een jailbreak te vereisen.

Downloaden: Infuse (€4,49, universeel, iOS 5.0+)

Infuse web interface

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 12:02
Categorie Amusement
Onderwerpen infuse, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.