Infuse 1.3: AirPlay en video’s via Wi-Fi toevoegen

Infuse voor iOS kan voortaan goed gebruikmaken van AirPlay en bevat ook manieren om video's via Wi-Fi op je iDevice te zetten.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Infuse 1.3 wifi sharingiOS-mediaspeler Infuse kan na de laatste update eindelijk goed gebruikmaken van AirPlay om video’s te streamen. Ook is het nu mogelijk om video’s in de app toe te voegen via je browser of een FTP-client. Bij het gebruik van de browser van je computer om video’s over te zetten verbind je met het adres van je iDevice, waarna je in een webapp terechtkomt die sterk lijkt op Infuse.

Update: Lees onze uitgebreide bespreking van het in 2014 verschenen Infuse 3.

Er werd al een tijdje gewacht op de alternatieve toevoegmogelijkheden voor video’s in Infuse. Het nieuwe deelsysteem werkt alleen één kant op: je kunt niet vanuit de app je mediabibliotheek op een andere computer openen zonder dat je op het betreffende apparaat actie moet ondernemen. Wel is het mogelijk om video’s in apps zoals Dropbox te sturen naar Infuse.

AirPlay kan worden gebruikt met MKV-, MP4- en M4V-bestanden. Wil je een videobestand afspelen dat niet dit formaat gebruikt, dan moet je gebruikmaken van AirPlay Mirroring. Infuse biedt instructies binnen de app die uitleggen hoe je dit op zo’n moment moet doen. Gebruik je een HDMI- of VGA-adapter, dan zal je afgespeelde video voortaan schermvullend worden getoond.

Downloaden: Infuse (€4,49, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2014, 19:45
Categorie Fotografie en video
Onderwerp infuse

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.