Infinity Blade is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft het bekende iOS-zwaardsteekspel Infinity Blade uitgeroepen tot App van de Week. Dit betekent dat je de game een week lang gratis kunt downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Infinity BladeHet geprezen iPhone-zwaardsteekspel Infinity Blade is in het verleden al een paar keer afgeprijsd geweest, maar de game is nu voor het eerst tijdelijk gratis te downloaden. Dat is nogal wat voor het normaal gesproken €5,49 kostende spelletje. Reden voor de afprijzing is Apple’s App van de Week-actie, waarbij er iedere week één app wordt uitgelicht en afgeprijsd. In Infinity Blade vecht je tegen soms schermvullende tegenstanders door op het juiste moment te swipen en tikken om te slaan met je zwaard, te blokkeren en te ontwijken.

Infinity Blade is enigszins lineair in de manier waarop je van vijand naar vijand gaat, maar het is ook één van de mooiere games in de App Store. Apple gebruikte het spel nog tijdens de presentatie van de iPhone 4 om aan te tonen wat spelmotor Unreal allemaal mogelijk maakt op iDevices.

Bij gevechten in Infinity Blade zijn jouw reflexen belangrijk. Je kunt een inkomende zwaardsteek pareren door je wapen richting je tegenstander te swipen, je schild omhoog werpen met een druk op een knop of op het juiste moment opzij springen door met goede timing op de zijkant van het touchscreen te tappen. Ontwijk en blokkeer je genoeg, dan zal je vanzelf een goed moment zien om de aanval te starten met een serie aan swipes. Naarmate je verder komt groei je in level en krijg je nieuwe bepantsering en wapens.

Downloaden: Infinity Blade (gratis, normaal €5,49, universeel, iOS 3.2+)
Ook verkrijgbaar: Infinity Blade II (€5,99, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Games
Onderwerpen app van de week, infinity blade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.