Infinity Blade is App van de Week, tijdelijk gratis verkrijgbaar

Chair Entertainment's bekende iOS-actiespel Infinity Blade is een week lang gratis te downloaden, in verband met Apple's App van de Week-actie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Infinity Blade iPadHet bekende iOS-actiespel Infinity Blade is tijdelijk gratis te downloaden. Dit is voor het eerst dat Infinity Blade zijn prijskaartje eventjes verliest. Reden is Apple’s App van de Week-actie, waarbij iedere week één iOS-app gratis wordt aangeboden. In Infinity Blade vecht je tegen soms schermvullende monsters met swipes en taps op de juiste momenten. Je reflexen zijn belangrijk, maar naarmate het spel vordert wordt je ook sterker en krijg je krachtigere pantsers en wapens.

Infinity Blade is enigszins lineair in de manier waarop je van vijand naar vijand gaat, maar het is ook één van de mooiere games in de App Store. Apple gebruikte het spel nog tijdens de presentatie van de iPhone 4 om aan te tonen wat spelmotor Unreal allemaal mogelijk maakt op iDevices.

Apple kiest vaak rond het einde van de week een nieuwe App van de Week. De kans is dus groot dat je Infinity Blade de komende zeven dagen gratis kunt downloaden. Kijk hoe dan ook goed in de App Store of de aanbieding nog geldt, voordat je de game koopt.

Downloaden: Infinity Blade (gratis, normaal €5,49, universeel, iOS 3.2+)
Ook verkrijgbaar: Infinity Blade II (€5,99, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Games
Onderwerpen app van de week, infinity blade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.