Do.one: todo-app op iPhone voortaan gratis

De iPhone-app Do.one die je elke dag één taak laat doen, is vernieuwd in uiterlijk en voortaan gratis te downloaden.

Do.one iPhone todo-app GTD Het is nog maar een maand geleden dat we schreven over de toen nieuwe takenlijst-app Do.one, die het rustgevende idee geeft dat je je per dag maar één taak op legt – zodat je er echt een keer aan toekomt. Nu is de applicatie voorzien van versie 2.0 die de applicatie een nieuw, verfrist uiterlijk geeft met onder andere nieuwe lettertypes. De aanpak is ook anders geworden: de app is voortaan gratis. Wel kan je in de app het Pro Pack kopen, waarbij je synchronisatie via iCloud en Dropbox kan activeren en advertenties kan verwijderen.

Het Pro Pack kost geen hoofdprijs: het kost slechts 89 cent. Maar daar tegenover staat wel dat we eigenlijk helemaal niet op advertenties stuiten in de applicatie en dat de drang om up te graden misschien niet zo hoog is als ontwikkelaar Luke Freeman voor ogen heeft.

Do.One verstuurt je elke ochtend een herinnering met wat je die dag wil doen. Het idee is dat je dat van tevoren invult, al kijkt de app je niet met de nek aan als je ter plekke verzint wat die dag je taak is. Als je een dag opent, zie je de taak in beeld. Je bent dan nog een tik verwijderd van het veranderen ervan. Zo simpel is de app. Openen, lezen, klaar: dat staat je te doen die dag. Je kan tussen de dagen vegen, maar er is ook een kalenderoptie waarbij je ziet op welke dagen van de maand al een taak staat.

Downloaden: Do.one (gratis, iPhone, 6.0+)

Do.one maandkalender iPhone Do.one instellingen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2013, 23:03
Categorie Productiviteit
Onderwerpen gtd, takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.