Indrukwekkende trailer voor iPhone-app Demon Cam

Demon Cam is een nieuwe iPhone-applicatie waarmee je mensen kan opnemen en ze laten veranderen in monsters. De app is aardig maar een bombastische trailer brengt het idee pas echt tot leven.

Demon Cam voor iPhone monsters makenHoe zorg je er als ontwikkelaar voor dat een iPhone-applicatie opvalt tussen al die nieuwe toepassingen die dagelijks in de App Store verschijnen? Een peperdure trailer maken natuurlijk! Demon Cam is een geinige applicatie waarmee je video-opnames van een gezicht kan maken en de persoon erop in een monster verandert. Dankzij de bijbehorende introductievideo komt de app geheel tot leven.

Een zware mannenstem, twee supermodellen en een duister decor met special effects: de trailer van Demon Cam heeft het allemaal en sluit zelfs al met de credits van de makers. Gelukkig wordt ook de applicatie zelf geïntroduceerd in de maar liefst vijf minuten lange trailer.

Demon Cam zelf is een erg geinige toepassing die werkt op de iPhone 3GS en nieuwer. Met de front-facing camera of de normale camera schiet je een (korte) video waarop je een boodschap inspreekt. Vervolgens wijs je met indicatiepunten aan waar de ogen en de mond van de hoofdpersoon zich bevinden. Daarna rendert de applicatie de video en zie je de opname terug… alleen verandert de persoon dan in een schrikmoment in een van de zeven monsters die je kan selecteren. Het resultaat kan gedeeld worden via e-mail en Facebook en kan als video of als screenshot worden opgeslagen in het foto-album van de iPhone. Tevens is er een uitbreidingspakket met 4 nieuwe demonen te koop voor 79 eurocent.

Downloaden: Demon Cam (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2011, 16:34
Categorie Amusement
Onderwerpen monsters, trailers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.