iMpulse: iPhone-gamecontroller voor aan je sleutelbos

De iMpulse is een iPhone-gamecontroller die je aan je sleutelbos kunt hangen. Je kunt de controller ook gebruiken om je zoekgeraakte sleutels terug te vinden.

iMpulse 1Er zijn inmiddels al aardig wat accessoiremakers die een gamecontroller voor de iPhone hebben gemaakt. Dit is handig als je per se fysieke knoppen tijdens het gamen wil gebruiken, maar het kan ook een gedoe zijn om een logge controller met je mee te dragen. De iMpulse lost dit probleem op. Deze iPhone-gamecontroller is namelijk klein genoeg om aan je sleutelbos te hangen.

De iMpulse heeft vier actieknoppen, een slidepad en een startknop om bijvoorbeeld een spel te pauzeren. Je maakt via Bluetooth verbinding met je iPhone. Is de ingebouwde batterij leeg, dan kun je hem opladen via een micro-usb poort.

Omdat de iMpulse aan je sleutelbos zit bevestigd, kun je hem ook gebruiken om je sleutels terug te vinden. Door een bijbehorende app op te starten kan je de gamepad geluid laten maken. Als een game werkt met controllers van iCade, dan werken ze ook met de iMpulse-gamepad. Een game moet dan echter niet meer van vier actieknoppen gebruiken.

iMpulse 2

Door 45 dollar (inclusief verzendkosten) aan het project op Kickstarter te doneren, ben je verzekerd van een iMpulse-controller zodra de productie van start gaat. Het geld wordt pas van je creditcard gehaald zodra het project zijn beoogde bedrag van $49.999 dollar heeft ingezameld. Dit zit er inmiddels dik in: met nog 39 dagen te gaan hebben ze al zo’n 80 procent binnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2012, 21:10
Categorie Games
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.