Yammer 5.1 voor iOS introduceert Inbox: eenvoudiger op de hoogte van nieuwe updates

Yammer 5.1 introduceert verschillende nieuwe functies om op de hoogte te blijven van nieuwe updates, zoals de vernieuwde Inbox.

YammerHet zakelijk georiënteerde sociale netwerk Yammer heeft vrijdagavond een update voor haar gelijknamige iOS-applicatie uitgebracht. In de laatste update (5.1) introduceert het bedrijf vooral functies om eenvoudiger op de hoogte te kunnen blijven van wat er binnen jouw netwerk speelt. De grootste vernieuwing is Inbox, waarin voortaan niet alleen privéberichten terug te vinden zijn maar ook gewone conversaties. Eerder dit jaar kreeg de Yammer-applicatie ook al een volledig nieuw ontwerp.

Je kunt je voortaan ook handmatig op conversaties abonneren, al geldt voor conversaties waarin je zelf reageert of genoemd wordt dat je automatisch geabonneerd bent. De conversaties en updates daarvan vind je ook weer terug in de vernieuwde Inbox-weergave. Binnen die weergave kun je eenvoudig schakelen tussen ongelezen en alle berichten, en deze doorzoeken. Ook is het mogelijk om berichten als ongelezen te markeren zodat je ze op een later moment kunt opvolgen. Een privébericht opstellen is uiteraard ook gewoon mogelijk.

Naast de vernieuwingen verhelpt de update ook de nodige bugs en biedt deze stabiliteitsverbeteringen. Yammer is een universele app voor zowel de iPhone als de iPad. Opvallend is wel dat met de laatste update de applicatie niet voor het grotere 4-inch scherm van de iPhone 5 wordt geoptimaliseerd. Als reactie op de vraag waarom er nog geen ondersteuning voor de iPhone 5 is, laat Yammer ons via Twitter het volgende weten:

Downloaden: Yammer (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2012, 9:28
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen inbox, yammer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.