iCulture-app 1.3 nu beschikbaar: snelheidsverbeteringen en nieuw artikelmenu

De iCulture-app heeft een update gekregen naar 1.3. We hebben de snelheid van de app sterk verbeterd, het artikelmenu is vernieuwd en je kunt nu artikelen openen in de Chrome-browser.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iculture app 1-3De iCulture-app heeft vandaag een update gekregen, waarbij we opnieuw hebben gekeken naar feedback van gebruikers. In deze app-update hebben we ons bijna volledig gefocust op het verbeteren van de snelheid van de app. Een kleine groep gebruikers had last van een zeer hardnekkig en lastig te traceren bug, waardoor de app trager reageerde dan je van een nieuwsapp mag verwachten. Dankzij hulp van een aantal betrokken gebruikers en het enorme geduld van onze appontwikkelaar Sharewire hebben we het probleem na lang zoeken eindelijk kunnen traceren én oplossen. We willen iedereen bedanken die hierbij heeft meegewerkt, want zo wordt de app steeds beter. Daarnaast hebben we ook gedacht aan nieuwe of verbeterde features, zoals een een vernieuwd en eenvoudiger te bedienen artikelmenu. Verder is het nu mogelijk externe links in de In-App Browser te openen in Google Chrome.

Het inmiddels beruchte ‘lipje’ van het artikelmenu om artikelen te kunnen delen, erop te reageren en als favoriet te markeren is vervangen door een handig knopje dat ook niet meer in de weg zit. Verder hebben we voor het als (on)gelezen markeren van artikelen het icoon gewijzigd van een driehoekje naar een rondje.

iCulture-app 1.3: nieuw artikelmenu

Ook opgelost is het veelvuldig crashen van de app. Dankzij jullie vele crashlogs – waarvoor dank – werd al snel duidelijk dat het merendeel van de crashes werd veroorzaakt door de SDK van inmiddels onze ex-advertentiepartij. We hebben vanaf nu voor een andere oplossing gekozen en de app zou nu zo goed als crashvrij moeten zijn.

Een oude bekende van onze vorige iPc-app is nu weer opnieuw toegevoegd: schudden om artikelen te laten voorlezen. Je kunt deze optie in- en uitschakelen via Meer > Instellingen > Artikelweergave. Bij het delen van artikelen hebben we nog eens kritisch gekeken naar de opties. Er zijn nu directe deeliconen voor Twitter en Facebook in het artikelmenu toegevoegd, terwijl we de andere deelmogelijkheden (via Sharekit) hebben geavaleerd, gerepareerd en eventueel verwijderd.

Via de lijst met alle eerdere artikelen over de iCulture-app kun je nieuws over alle voorgaande updates lezen.

Noot: Als de app na de update traag opstart of zelfs crasht, verwijder dan de iCulture-app en installeer deze opnieuw. De app moet dan ook weer sneller opstarten.

Downloaden: iCulture (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2013, 11:38
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerp iCulture-app

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.