iBricker ringtones en programma's installeren op de iPhone onder Windows

iBrickr: applicaties op iPhone installeren onder Windows

Met iBrickr is het nu ook voor Windows-gebruikers zeer eenvoudig om ringtones en homebrew-programma's op de Apple iPhone te installeren.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het installeren van applicaties en ringtones is alweer een tijdje mogelijk, maar een echte goede tool voor Windows-gebruikers ontbrak nog. Mac-gebruikers hebben al enige tijd de keuze uit iFuntastic, Installer.app en Breezy, maar nu is er voor Windows een soortgelijke tool uitgebracht met de prozaïsche naam iBrickr.

iBricker ringtones en programma's  installeren op de iPhone onder Windows

iBrickr maakt gebruik van het “nieuwe” PXL-formaat waarmee het mogelijk is om zonder verdere synchronisatie de programma’s en/of ringtones naar de iPhone te kopiëren. iBrickr is eigenlijk een bundel losse applicaties die samen voor het complete unlock- en installatieproces zorgen. Zo vind je in het zipbestand oude bekenden als jailbreak.exe, de SSH-toolkit, ffmpeg (voor videofilmpjes) en nog wat andere programma’s. Gelukkig wordt het hele proces ook nog eens duidelijk uitgelegd in onderstaande video (helaas wel met reclame).

Het aantal homebrew-applicaties begint inmiddels aardig te groeien, met onder andere de keuze uit Doom, Aquarium, een RSS-lezer (unstable), een bestandsbeheerder, een spelletje om Zune’s kapot te schieten, enzovoort. De huidige lijst met iPhone-programma’s kun je vinden op de iBricker PXL pagina.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 20:41
Categorie Diensten
Onderwerpen apps, unlock, windows
Device iPhone [2007]
Software iPhone OS 1

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.