Hotel nodig? Hotels Near Me voor iPhone zoekt in de buurt

Hotels Near Me is een nieuwe iPhone-applicatie waarmee je onderweg een hotel kunt boeken. De app maakt gebruik van de database van Booking.com.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

hotels near meHotels Near Me is een nieuwe applicatie voor de iPhone waarmee je 57.000 hotels in 71 landen kunt boeken. De applicatie is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar BluMedialab.com en is te raadplegen in 21 talen, waaronder Nederlands. Bij het boeken krijg je een scherpe prijs, zonder reserveringskosten. De applicatie was al beschikbaar voor Android en werkt via de iPhone op vrijwel dezelfde manier.

hotels near meDat wil zeggen: je laat via GPS of het mobiele netwerk je locatie bepalen en krijgt daarna te zien welke hotels in de buurt zijn. Vervolgens kun je beveiligd een hotel boeken, via Wi-Fi of het mobiele netwerk.

Je kunt ook handmatig een locatie invoeren, waar je een hotel wilt zoeken. De applicatie maakt gebruik van de database van Booking.com en belooft scherpere prijzen dan wanneer je rechtstreeks bij het hotel zelf zou boeken. Je zou het natuurlijk ook via de website van Booking.com zelf kunnen proberen, maar die is niet geoptimaliseerd voor de iPhone en bevat geen GPS-functie.

Hotels Near Me is in de App Store verkrijgbaar voor €0,79 (introductieprijs).

Meer info: Hotels Near Me
Downloaden: Hotels Near Me (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2013, 13:55
Categorie Reizen
Onderwerpen boeken, habbo hotel, reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.