iPhone-games: Resident Evil, Stunt Car en Time Crisis Strike

Drie nieuwe games voor de iPhone: Resident Evil: Degeneration, Stunt Car Racing 99 Tracks en Time Crisis Strike.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

resident evil degenerationCapcom heeft de nieuwe game Resident Evil: Degeneration uitgebracht voor de iPhone. De game is gebaseerd op de gelijknamige film: het gaat om een 3D-horrorgame, waarbij het erom gaat te overleven. Als Leon Kennedy schiet je je een weg door hordes zombies. Het is een third-person shooter, waarbij je over de schouder van Kennedy meekijkt. Bedienen doe je via het touchscreen en de accelerometer. Resident Evil: Degeneration is in de App Store verkrijgbaar voor €5,49.

stunt carStunt Car Racing 99 Tracks is ook verkrijgbaar in de App Store. Dit is een stuntracespel van Digital Chocolate, een ontwikkelaar die al behoorlijk wat games voor de iPhone heeft uitgebracht. In de game zijn 99 tracks te vinden waarbij je flips, sprongen en andere stunts moet uithalen in de woestijn, in het bos en op het ijs. De adrenaline giert door je bloed, aldus Digital Chocolate. De afbeelding in de App Store ziet er qua graphics iets mooier uit dan de werkelijkheid, vandaar dat we hiernaast een echte screenshot uit de game laten zien. Stunt Car Racing 99 Tracks kost €3,99.

time crisis strikeNiet helemaal nieuw, maar wel kortgeleden in prijs verlaagd is Time Crisis Strike, een first person shooter voor de iPhone, die je eveneens met multitouch en accelerometer moet bedienen. De game is gebaseerd op een al wat langer bestaand game voor speelhallen. De gebruiksaanwijzing is makkelijk: zodra je een vijand ziet, begin je als een gek te schieten. Hebben ze het vuur op jou gericht, dan moet je zo snel mogelijk bukken. In de game komt een eindeloze reeks terroristen voorbij, die het allemaal op jou gemunt hebben. Om te bukken kantel je de iPhone en om te schieten tap je op de vijand die je wilt neerknallen. Als je wilt, kun je de hele game doorkomen door voor elke kogel te bukken. Er zijn drie gamevarianten: Arcade (alle 3 levels), One Stage Trial (één van de drie levels) en Crisis Mission (vijf unieke missies). Er is een gratis Lite-versie om te beoordelen of de game aan je verwachtingen voldoet, voordat je koopt. Time Crisis Strike kost €3,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:41
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.