horizon video icoon

Horizontale video-app Horizon krijgt 2K-foto’s en slowmotion

De video- en nu ook foto-app Horizon zorgt ervoor dat je opname altijd liggend wordt, hoe je de iPhone tijdens het filmen ookm houdt.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Horizon iPhone iPad altijd liggende video's makenDe app die elke video liggend maakt ongeacht hoe je de iPhone houdt, heeft een flinke update gekregen. Horizon 2.0 speelt nu volledig in op de functies van de verschillende iPhones. Je kan nu in 60 frames per seconden op 720p opnemen op de iPhone 5, iPhone 5s, iPad 2, iPad mini, iPad mini retina en iPad Air. Op de iPhone 5s kan je bovendien in slowmotion filmen met een 2K-resolutie en 120 frames per seconde op 720p. Horizon draait zijn hand ook niet meer om voor foto’s.


Horizon-horizontale-videos-iphoneJe kan van de video- naar fotostand gaan met een simpel tikje naast de shutter. Ook kan je met een enkele druk een foto nemen terwijl je een video schiet. Bij de instellingen heb je keuze uit nieuwe resoluties, waaronder 1920×1280 ‘crisp’, een resolutie die frissere resultaten moet opleveren dan nog hogere resoluties. De negen kleurenfilters werken nu bij video en foto.

Horizon heeft vernieuwde knoppen voor het wisselen tussen de verschillende ‘leveling modes’. Met een knop links onderin beeld bepaal je hoe groot het venster van de opname is en of die altijd moet meedraaien. Een nieuwe Auto-stand in de instellingen zorgt ervoor dat de applicatie altijd op zijn eigen gevoel af gaat, en jij niet zelf hoeft te kiezen. Je kan voortaan de flitser aan laten staan tijdens het opnemen en met je album bereik je moeiteloos het album waarin je de laatste video’s verwijdert. Video’s en foto’s die je wel opslaat vanuit de app, worden nu in je fotoalbum opgeslagen met corecte metadata over het tijdstip en de gebruikte techniek.

Lees ook: Eindelijk! Geen staande video’s meer met Horizon voor iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.