HootSuite voor Twitter wist accounts uit iPhone-app

De iPhone-applicatie van HootSuite heeft problemen: accounts kunnen niet meer goed synchroniseren met HootSuite.com en de app gooit accountgegevens weg.

hootsuite startschermDe HootSuite-app voor de iPhone levert sinds een paar dagen problemen op. De applicatie crasht meer dan voorheen en sinds zaterdagochtend zijn gebruikers opeens hun accountgegevens kwijt: HootSuite geeft een melding en wist daarna de aanwezige Twitter-, Facebook- en FourSquare-accounts. Sinds HootSuite op 15 december een update uitbracht regent het klachten in de App Store en op Twitter (zoals hier en hier). Gebruikers krijgen meldingen dat hun accounts ‘out of sync’ zijn met HootStuite.com, waarna de handmatig toegevoegde accounts met bijbehorende lijsten en kolommen zijn verdwenen. Ook Nederlandse gebruikers hebben er last van.


hootsuite iphoneHootSuite heeft op de iPhone een aantal voordelen ten opzichte van andere Twitter-apps: je kunt vanuit de app meteen Facebook- en Foursquare-berichten publiceren, Twitter-berichten inplannen om later te publiceren en statistieken verzamelen hoe vaak er op een linkje in je bericht wordt geklikt. Er zitten nog meer handige functies in de app, zoals berichten naar meer dan 50 talen omzetten en via Bump mensen die je fysiek hebt ontmoet te gaan volgen, door beide iPhones tegen elkaar te botsen. Bump is ook verkrijgbaar als losse iPhone-app.

Ook kun je allerlei kolommen met zelfgekozen Twitter-zoekacties definiëren. Juist dat vormt nu een probleem, want zoekacties die je handmatig had ingevoerd, zijn bij veel mensen verdwenen.

Downloaden: HootSuite voor iPhone (gratis)

hootsuite twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.