Hockey-applicatie Standenmotor voortaan gratis

Standenmotor is de officiële iPhone-applicatie van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). De applicatie toont de standen, uitslagen en het programma voor de Nederlandse hockey-competitie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

standenmotorEr zijn van applicaties die alle moeite lijken doen om niet gevonden te worden in de App Store. Standenmotor bijvoorbeeld: niet de meest voor de hand liggende naam als je een hockey-applicatie zoekt. Standenmotor is de term die de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) gebruikt voor de ranglijsten. Het is ook de naam van een applicatie die al sinds januari in de App Store te vinden is en die sinds een paar dagen de officiële hockey-applicatie van de KNHB is geworden. Gunstig voor de gebruikers is dat de applicatie (voorheen €1,59) vanaf nu gratis te downloaden is.

Dat mag ook wel, want Standenmotor biedt ten opzichte van andere hockey-applicaties zoals Hockey.nl en Rabo Hockey niet eens zoveel extra’s. De applicatie toont de uitslagen en standen, een lijstje van de clubs en het programma. Voorheen stond de applicatie als Hockey NL in de App Store.

standenmotor iphone

Downloaden: Standenmotor (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2010, 11:05
Categorie Sport
Onderwerpen hockey, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.