Here voor iPhone: stijlvolle en afgeslankte Foursquare-app

Here voor iPhone maakt gebruik van de informatie van Foursquare, maar heeft de locatiegegevens in een hipper en strakker jasje gegoten.

Here Er zijn inmiddels honderden apps in de App Store die gebruik maken van Foursquare-gegevens, en met een reden. De informatie die Foursquare binnenhaalt is van onschatbare waarde, maar de app zelf is niet bij iedereen even geliefd. Here-powered by Foursquare speelt daar op een simpele en handige manier op in. De app maakt gebruik van de informatie van de locatievinder, maar giet die gegevens in een overzichtelijker jasje. Door de strakke kleurvakken en het simpele ontwerp ziet de de app er aardig iOS 7-klaar uit.

Als je de app opent krijg je meteen een kaart te zien, met onderin een gekleurd vak met een suggestie voor een activiteit in de buurt. Op de kaart zie je ook nog andere kleurige icoontjes, waarop je kunt tikken. Ieder type icoontje levert een andere kleur vak op – lichtblauw is voor restaurants, donkerblauw is voor kroegen – met daarin reacties van mensen die op Foursquare iets over deze locatie hebben gezegd. De app heeft zelf geen reactiefunctie en is daarom vooral geschikt voor zogenaamde leechers; mensen die graag recensies lezen maar zelf nooit iets zullen posten.

Daarnaast geeft de app alleen suggesties voor horeca en bezienswaardigheden bij jou in de buurt. Waar je met apps als Lunchbox of Foursquare zelf in de zoekbalk ook andere locaties kunt invullen, kun je bij Here hoogstens uit- en inzoomen vanaf jouw huidige locatie. Here is daarmee een zeer afgeslankte versie van alle locatievinders, maar biedt gelukkig wel de functie die veel mensen in dit soort apps vooral gebruiken. De app is overigens geen onderdeel van Foursquare, maar mag alleen gebruik maken van hun gegevens.

Downloaden: Here-powered by Foursquare (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Locatie groenLocatie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 september 2013, 9:37
Categorie Reizen
Onderwerpen foursquare, locatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.