Hebikietsgemist iPhone-applicatie momenteel gratis

De app Hebikietsgemist is momenteel gratis te downloaden uit de App Store.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

hebikietsgemistDe eerder besproken applicatie Hebikietsgemist waarmee je tv-programma’s kunt bekijken, is momenteel gratis te downloaden. Hebikietsgemist is een variant op Uitzending Gemist, waarbij je veel verder terug kan gaan in het archief. Ook kun je enkele televisieprogramma’s van de commerciële zenders terugzien. De app linkt door naar bestaande content en heeft dus geen eigen archief.

Update 1.1 van de app kwam onlangs uit, waarbij de uitzendingen van Nederland 1, 2 en 3 sneller opstarten. Dit doen ze ook meteen fullscreen. Bij een voorgaande versie van de app klaagden ongeduldige gebruikers “dat het app het niet deed”. Dit had echter te maken met het bufferen van de uitzending die je wilde gaan kijken. Verder raden de makers aan om éénmaal op de Play-knop te drukken en niet meermaals achter elkaar.

Hebikietsgemist gaat wat het archief van de publieke omroep betreft terug naar de zomer van 2010 en niet 8 dagen, zoals in Uitzending Gemist. Je kunt kijken via 3G en Wi-Fi. Erg hoog zijn de iTunes-waarderingen niet voor deze app, maar misschien gaat het gratis weggeven daar iets aan veranderen.

Downloaden: Hebikietsgemist (momenteel gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2011, 6:21
Categorie Amusement
Onderwerp televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.