Sonic and Sega Allstars Racing komt naar de iPad

Sonic and Sega Allstars Racing wordt een nieuwe racegame volgens een bekend principe, namelijk Mario Kart. Met figuurtjes van SEGA race je over een circuit en probeer je power-ups te pakken.

sega allstarsSonic and Sega Allstars Racing is een game die binnenkort op de iPad uitkomt. Eigenlijk is dit er eentje in een bekend genre: je speelt Mario Kart, maar dan met figuurtjes van Sega in plaats van Nintendo. Zelf heeft Nintendo nog geen Mario Kart-games uitgebracht op het iOS-platform, waarschijnlijk omdat het teveel concurreert met de eigen spelsystemen. Sonic and Sega Allstars Racing is een mooi alternatief.

Je doet met meerdere renners mee aan een racewedstrijd over een parcours, waarbij je onderweg power-ups kunt oppakken. Je moet driften in de bochten, hebt keuze uit meerdere karakters en er zit ook een multiplayer-optie in die via Bluetooth, Wi-Fi of online via Game Center werkt. Het gaat om een universele game voor iPhone én iPad, die nog deze maand voor €3,99 in de App Store verkrijgbaar is. Touch Arcade maakte een demovideo, die je hieronder kunt zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2011, 18:18
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.