City of Secrets HD: iPad-avonturenspel voor de zondagmiddag

City of Secrets HD is momenteel gratis te downloaden. In deze game ga je met de hond Rex en Mr. Mole puzzels oplossen om uiteindelijk het plot te ontdekken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

city of secrets hdCity of Secrets HD is een game die vandaag gratis te downloaden is. Deze avonturengame vraagt om logisch inzicht en puzzelvaardigheden. Je komt terecht in een HD-wereld vol revoluties, mysteries en avonturen en gaat aan de slag met het oplossen van puzzels om uiteindelijk een sinister plot te ontdekken. Hoofdfiguren zijn de hond Rex en de mol Mr. Mole. Het gaat hier om een klassieke point-and-click avonturengame met handgetekende graphics, achtergronden in meerdere lagen en 3D-figuren. De game is voorzien van gesproken teksten.

In de game worden meerdere middelen gebruikt om je op weg te helpen, zoals een notitieblok met todo-items en een hintsysteem waarbij je instructies krijgt voor de volgende taak. Je kunt ook vrienden uitdagen om te kijken wie als eerste het plot achterhaalt. Leuk om je op de zondagmiddag eens op stuk te bijten! City of Secrets HD kost normaal €0,79 maar is vandaag gratis te krijgen. De game heeft een gemiddelde waardering van 4 sterren.

Downloaden: City of Secrets HD (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

city of secrets

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2011, 13:06
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.